The Incredible Spacecowboys

-tag med The Incredible Spacecowboys til en fjern galakse bundet sammen af funk og fjerboaer, når pladeselskabet Arbolis Music den 3. februar 2023 udgiver bandets første digitale single. Udgivelsen er kulminationen på mange års livekoncerter på den Københavnske scene.

Singlen hedder “Come a Bit Closer”, og er en koncentreret atmosfære, raffineret over et mangeårigt eksperimenterende samarbejde. Nummeret er skrevet af Deep-House gruppen: Liquid City Lovers.

Spacecowboys har huseret på live-scenen siden 2014 og har en betragtelig lokal følgeskare, der ynder at komme til bandets koncerter, klædt ud i arketypiske space-gevandter.

På trods af den lokale opbrusning, tog det alligevel 8 år inklusiv en global pandemi, før den karismatiske kvintet barrikaderede sig i Sweet Silence Studios i Sydhavn sammen med Flemming Rasmussen, og indspillede tonerne til det nummer som nu er sluppet løs.

Bandets stil er præget af håndspillet Old-school Space-Funk fusioneret med soulede vokaler. RnB og højkoncentreret Yogadisco.

Pre – Save “Come A Bit Closer” på Spotify eller Apple Music

PRE-SAVE LINK

Dine højttalere kommer til at køre på afterburner, fodret af højkoncentreret jetfuel på en intergalaktisk hedonistisk rejse, som vil efterlade dig i vægtløs tilstand, mens du buzzlytter dette sexede stykke musik kultur.

Tonerne ophæver tyngdekraften og opfordrer dig til en kosmisk kærlig dans. Som ny-kysset af en magisk lotusblomst, et sandt interpersonelt safespace, vil du blive henført til ekstase af denne skæring.

Som det lyder i nummerets indledende sætning – ”There you are. You´re the one I´ve been looking for”– så opfordrer The Incredible Spacecowboys til at vi alle kommer bare lidt tættere på, så vi rigtigt kan mærke hinanden i disse kolde tider.

Spotify Artist Profile Link
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.